Why Choose Us

Our Experiences

𝙎𝙀𝙈𝙋𝙍𝙀 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙔 𝘾𝙊𝙉𝘾𝙀𝙋𝙏 reprezintă un concept nou pe piața de beauty, care vizează oferirea unei palete ample de servicii complementare ce reușesc să se îmbine perfect, redându-i fiecărui client rezultatul mult dorit.

Graphic Design 90%
HTML5 & CSS3 95%
Web Design 93%
Take a Look at Our Certificates

Our Certificates

What Our Clients Say

Testimonials

Un loc care oferă servicii minunate, care te ajută te menții frumoasă, dar te și relaxezi, transpui într-o lume minunată, liniștită, plină de veselie. Personal foarte calificat și profesionist, amabil și cu zâmbetul pe buze pentru a te face te simți cea mai frumoasă!

Cuibac Iuliana

Un salon modern, o atmosfera foarte plăcută și un personal profi care te ajută cu toate informațiile de care ai nevoie. Revin cu drag de fiecare dată când am nevoie de ajutorul lor pentru știu de la ele îl voi primi.

Dumitru Camelia

Mulțumesc din suflet pentru tot!! Sunt atât de recunoscătoare că v-am întâlnit și de fiecare dată abia aștept vin la voi relaxez. Sunt foarte mulțumită de LPG și Eximia, rezultatele chiar se văd.   să nu mai vorbesc și de epilarea definitivă.. altă viață!! Și de serviciile de mani, pedi sunt extrem de încântată. Dar, cel mai important este la voi simt foarte bine..am creat niște legături frumoase încă de la început. Sunteți minunate toate! Va îmbrățișez!

Lupu Olivia

Enjoy 10% off

JOIN OUR NEWSLETTER

Sign up to receive the latest offers and news.

[mc4wp_form id=”694″]