Tratamente faciale profesionale

La Semper Beauty Concept, frumusețea întâlnește inovația! Suntem încântați să vă prezentăm tratamentele noastre faciale, cu scopul de a vă întineri pielea și de a vă spori frumusețea naturală. Gama noastră de tratamente include Eximia Facial, Oxygenera Pro, Messopen, Mezoterapie Virtuală și tratamente faciale profesionale Casmara. Lăsați-ne să vă ghidăm prin caracteristicile și beneficiile unice ale fiecărui tratament.

Eximia Facial:

Eximia Facial este un tratament revoluționar non-invaziv care utilizează tehnologia avansată pentru a tonifica și strânge pielea. Combină puterea ultrasunetelor și a radiofrecvenței pentru a stimula producția de colagen, rezultând o piele mai fermă, mai fină și cu aspect mai tânăr. Acest tratament este perfect pentru cei care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii, să reducă aspectul liniilor fine și al ridurilor și să obțină un aspect facial mai ridicat și mai conturat.

Beneficiile Eximia Facial:

* Stimulează producția de colagen pentru o piele mai fermă

* Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor

* Îmbunătățește elasticitatea pielii

* Ridică și conturează fața

La ce să vă așteptați: În timpul tratamentului facial Eximia, veți experimenta o senzație de încălzire blândă, pe măsură ce ultrasunetele și undele de radiofrecvență pătrund în piele. Tratamentul este nedureros și nu necesită timp de pauză, permițându-vă să vă reluați activitățile obișnuite imediat după sesiune. Se recomandă o serie de tratamente pentru rezultate optime.

Recomandat pentru:

Cei care doresc să-și îmbunătățească fermitatea și textura generală a pielii și cei care caută o alternativă non-invazivă la procedurile tradiționale de lifting facial.

Oxygenera Pro:

Tratamentul nostru Oxygenera Pro este o terapie de ultimă oră prin perfuzie cu oxigen care oferă un amestec puternic de oxigen, vitamine și antioxidanți pentru a hrăni și revitaliza pielea. Acest tratament ajută la detoxifierea pielii, la desfundarea porilor și la promovarea regenerării celulare, lăsând pielea împrospătată, întinerită și strălucitoare.

Beneficiile Oxygenera Pro:

* Hrănește și revitalizează pielea cu oxigen, vitamine și antioxidanți

* Detoxifică pielea și desfundă porii

* Promovează regenerarea celulară pentru un ten tineresc

* Oferă o strălucire instantanee pielii

La ce să vă așteptați: în timpul tratamentului Oxygenera Pro, un ser specializat infuzat cu oxigen este aplicat ușor pe piele folosind un sistem de livrare a oxigenului sub presiune. Tratamentul este nedureros și nu necesită timp de nefuncționare, ceea ce îl face o opțiune perfectă pentru o remediere rapidă și eficientă a pielii înainte de un eveniment sau ocazie specială.

Recomandat pentru:

Cei care doresc să-și întinerească instantaneu pielea și să obțină un ten strălucitor și celor care caută să-și detoxifice și să-și desfunde porii.

Messopen:

Tratamentul nostru Messopen este o soluție nechirurgicală pentru întinerirea pielii care utilizează microneedling și electroporație pentru a furniza seruri puternice în straturile mai profunde ale pielii. Acest tratament ajută la stimularea producției de colagen, la îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii și la reducerea aspectului de cicatrici, vergeturi și linii fine.

Beneficiile Messopen:

* Stimulează producția de colagen pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii

* Reduce aspectul cicatricilor, vergeturilor și liniilor fine

* Îmbunătățește absorbția serurilor pentru rezultate maxime

* Nechirurgical și minim invaziv

La ce să vă așteptați: în timpul tratamentului cu Messopen, microacele minuscule creează microcanale în piele, permițând serurilor să pătrundă profund. Tratamentul poate provoca un disconfort minim, care poate fi minimizat cu o cremă de amorțire. Timpul de nefuncționare este minim și vă puteți aștepta la o roșeață și o umflare ușoară, care de obicei dispare în câteva ore până la o zi.

Recomandat pentru:

Cei care caută o soluție nechirurgicală pentru întinerirea pielii și cei care doresc să îmbunătățească aspectul cicatricilor, vergeturilor și liniilor fine.

Mezoterapie virtuală:

Mezoterapia noastră virtuală este un tratament de ultimă oră care combină puterea electroporării și serurile specializate pentru a întineri și hrăni pielea. Acest tratament non-invaziv oferă un cocktail de vitamine, minerale și antioxidanți direct în piele, promovând producția de colagen, îmbunătățind textura și tonusul pielii și revitalizând pielea cu aspect plictisitor și obosit.

Beneficiile mezoterapiei virtuale:

* Hraneste si revitalizeaza pielea cu nutrienti esentiali

* Stimulează producția de colagen pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii

* Oferă hidratare și strălucire pielii plictisitoare

* Non-invaziv și nu necesită timp de nefuncționare

La ce să vă așteptați: În timpul tratamentului de Mezoterapie Virtuală, pe piele sunt aplicate seruri specializate, iar electroporația este utilizată pentru a îmbunătăți absorbția serurilor. Tratamentul este nedureros și nu necesită timp de pauză, permițându-vă să vă întoarceți la activitățile obișnuite imediat după sesiune. Se recomandă o serie de tratamente pentru rezultate optime.

Recomandat pentru:

Cei care doresc să îmbunătățească sănătatea generală și aspectul pielii lor și cei care caută o alternativă neinvazivă la tratamentele tradiționale de mezoterapie.

Tratamente faciale profesionale Casmara:

Tratamentele noastre faciale profesionale Casmara sunt o soluție de lux și orientată spre rezultate pentru toate problemele legate de pielea dumneavoastră. Casmara este un brand renumit de îngrijire a pielii, cunoscut pentru produsele sale inovatoare și de înaltă calitate. Oferim o gamă de tratamente faciale Casmara adaptate nevoilor specifice ale pielii, inclusiv tratamente anti-îmbătrânire, hidratare, purificare și strălucire.

 

Beneficiile tratamentelor faciale profesionale Casmara:

* Vizează probleme specifice ale pielii cu tratamente personalizate

* Oferă hidratare profundă și hrănire pielii

* Îmbunătățește textura și tonusul pielii

* Oferă rezultate imediate și vizibile

La Sempre Beauty Concept, vă puteți aștepta la o experiență relaxantă și de întinerire în timpul sesiunii de tratament facial. Esteticienii noștri calificați vor personaliza fiecare tratament pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale și obiectivelor de îngrijire a pielii. După tratament, vă puteți aștepta să vedeți o textura îmbunătățită a pielii, o hidratare sporită și un ten mai tânăr și mai luminos.

HAI LA O PROGRAMARE