TEHNOLOGII

Eximia

Acest aparat inovator utilizează tehnologii de ultimă generație, cum ar fi radiofrecvența, vacuum-ul pulsatoriu, lumină LED și electrostimulare pentru a oferi rezultate eficiente și personalizate în funcție de nevoile individuale ale pacienților.

LPG

Aparatul LPG este un dispozitiv inovator, care utilizează o tehnică specială de masaj mecanic pentru a stimula pielea și țesuturile subcutanate, promovând regenerarea celulară, îmbunătățirea aspectului pielii și ameliorarea unor afecțiuni specifice.

Laser diode

Aparatul de epilare definitivă cu laser diode este o tehnologie avansată și eficientă utilizată pentru eliminarea părului nedorit de pe diferite zone ale corpului.

Oxygenera Pro

Acest aparat folosește o combinație de tehnologii precum oxigenoterapia, microdermabraziunea și infuzia de seruri, pentru a oferi un tratament complet și personalizat pielii.

Presoterapie

Aparatul de presoterapie este o tehnologie inovatoare folosită în domeniul esteticii și al sănătății pentru a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică în corp.

Tunel cu infraroșu

Aparatul tunel roșu este un dispozitiv inovator utilizat în terapie pentru tratarea unor afecțiuni prin expunerea la lumină roșie cu anumite proprietăți terapeutice.

Eximia
LPG
Laser diode
Oxygenera Pro
Presoterapie
Tunel cu infraroșu

HAI LA O PROGRAMARE