Setează-ti așteptări realiste cu privire la tratamentele corporale!  Acestea nu sunt o  soluție magică pentru pierderea în greutate sau transformarea corpului, însă pot fi folosite ca un instrument suplimentar alături de o  dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate și un stil de viață sănătos + pot accelera procesul de slăbire! Iată câteva dintre rezultatele uimitoare la care te poți aștepta de la tratamentele noastre corporale 

Stimularea colagenului: tratamentele noastre LPGL și EXIMIA HR 77 Platinum Anniversary folosesc tehnologie avansată pentru a stimula producția de colagen în pielea ta. Colagenul este ceea ce-ți menține pielea fermă și tânără, astfel încât creșterea producției sale poate avea ca rezultat un aspect mai tonifiat și mai ridicat.

Reducerea circumferinței corpului: LPG și EXIMIA HR 77 Platinum Anniversary, folosesc tehnici inovatoare pentru a viza anumite zone ale corpului și pentru a le reduce dimensiunea. Ele te pot ajuta să obții un aspect mai tonifiat, mai sculptat, fără a recurge la proceduri invazive.

Reducerea celulitei: Preosterapia (drenaj limfatic) și terapia cu lumină roșie (tunel roșu) pot ajuta la reducerea aspectului celulitei. Acestea funcționează prin stimularea circulației și stimularea sistemului limfatic, ceea ce poate ajuta la descompunerea celulelor adipoase și la îmbunătățirea texturii pielii.

Arderea grăsimilor: Presoterapia (drenaj limfatic) și terapia cu lumină roșie (tunel roșu) pot ajuta, de asemenea, la stimularea proceselor naturale de ardere a grăsimilor din organism. Acest lucru poate duce la reducerea celulitei încăpățânate și grăsimii și iti poate oferi un aspect mai definit și tonifiat.

 Dacă întâmpini greutăți în atingerea obiectivelor, ia în considerare introducerea tratamentelor corporale profesionale în rutina ta. Ele îți pot oferi un plus de impuls și te pot ajuta să te simțiți mai încrezătoare și mai confortabilă în  propria piele.

Lăsați un comentariu