Pierderea în greutate este un obiectiv important pentru multe femei, iar tratamentele corporale pot fi o soluție eficientă care ajută la atingerea acestui obiectiv. Înainte de toate, trebuie să înțelegi însă care este diferența între pierderea în centimetri și pierderea în kilograme.

Pierderea în centimetri se referă la reducerea circumferinței corporale, în timp ce pierderea în kilograme se referă la scăderea în greutate. Dacă scopul tău este să obții un corp mai tonifiat și mai ferm, atunci pierderea în centimetri poate fi mai importantă decât pierderea în kilograme. Acest lucru se datorează faptului că grăsimea este mai voluminoasă decât țesutul muscular, deci o reducere a grăsimii corporale poate duce la o reducere semnificativă a circumferinței corpului, fără a reduce în mod necesar greutatea corporală.

Setează-ți așteptări realiste! Vei observa o schimbare semnificativă în circumferința ta corporală după un singur tratament, însă este puțin probabil să vezi o scădere semnificativă în greutate. 

Înainte de a începe un tratament corporal, discută cu specialistul despre opțiunile disponibile pentru a înțelege care este cea mai bună alegere pentru nevoile tale. De exemplu, dacă dorești să reduci celulita, poate fi recomandat un tratament cu ultrasunete sau vacuum, în timp ce dacă dorești să tonifici musculatura, poate fi mai potrivit un tratament cu electrostimulare.

Tratamentele corporale realizate de către specialiștii #Sempre sunt sigure și eficiente, dar este important să înțelegi că sunt un complement la un stil de viață sănătos și la un program de exerciții fizice regulate și o alimentație echilibrată. 

Dacă dorești să obții cele mai bune rezultate, recomandarea noastră este să abordezi pierderea în greutate ca pe un proces pe termen lung și să fii dispusă să faci schimbări semnificative în stilul tău de viață.

Lăsați un comentariu